На 24 април в "София лайв клуб" от 19 часа Акага, Б.Т.Р., "Д2", Група "Сигнал", група "Те" и Милена Славова ще пеят , за да съберат пари за своя приятел Миро от "Мери бойс бенд" PDF Печат Е-поща

Вероятно вече сте чули за заболяването на Миро от  "Мери бойс бенд".

Няма човек, почитател на хубавата музика и обичащ българското, който да не ги е чувал поне веднъж. Познаваме ги от тяхната чудесна интерпретация на песента "Есен" на ДИАНА ЕКСПРЕС. Една от най-известните им авторски песни от Началото е "Непознати улици". Имат няколко самостоятелни албуми, работа с чужди продуценти, много концертни изяви.

Миро е пострадал сериозно от рецидив на левкемията, с която се бори от две години, и която е лекувал досега с класически процедури на химиотерапия. За неговото спасение се е наложило по спешност приемане в болница във Франция. Поддържането на живота му обаче няма да е възможно за дълго без операция.

За нея е определена цена от 100 000 евро и тези пари спешно трябва да бъдат събрани, за да имаме шанс да го видим отново в България - здрав и творящ вълшебна музика. Открити са сметки за набиране на средства на името на съпругата му. Работи се по въпроса чрез мобилен оператор да се събират със "смс". Техни колеги - музиканти от други групи организират благотворителен концерт, средствата от който също ще са за благородната цел.

Нека помогнем! Всеки според възможностите си. Няма значение дали можете да отделите 10, 100 или 1000 лв. Просто трябва да го направим заедно. Нека всички се помолим за него!

Когато сме много, обединени в една цел, можем да направим много, чрез малко. А крайната цел е едно от най-голямите чудеса на този свят:  Да спасим човешки живот. Да върнем Миро у дома. За да има за него и за нас още много музика и ЩАСТИЕ!

А за нас ще остане наградата - да знаем, че сме били съпричастни и сме сторили нещо добро.

На 24 април в "София лайв клуб" от 19 часа Акага, Б.Т.Р., "Д2", Група "Сигнал", група "Те" и Милена Славова ще пеят , за да съберат  пари за своя приятел.

Банковите сметки  за събиране на средства са на името на съпругата на Миро:

Мария Илиева Мутафчиева
Първа Инвестиционна банка
BIC FINVBGSF, клон Народен театър
ул. "Дякон Игнатий" 7
BGN IBAN: BG24FINV91501004419465
EUR IBAN: BG82FINV91501004419488

В момента Мери прави всичко възможно да бъде открит sms номер, на който също да се събират средства.  

Ето и възможност да си припомните техни песни:

Линкове за

ЕСЕН:

http://www.youtube.com/watch?v=CM0nZKwtzIE&feature=related
 
НЕПОЗНАТИ УЛИЦИ:

http://www.youtube.com/watch?v=ohvIp6WjtWI&feature=related

ДЪЛГИЯТ ПЪТ КЪМ ДОМА

 http://www.youtube.com/watch?v=LO8O6hsrrMg