ИЗЛЪЧВАНЕ И ПУБЛИЧНОТО ПРЕДЛАГАНЕ:ДА ПОЛУЧИМ СПРАВЕДЛИВА ЦЕНА ЗА МУЗИКАТА PDF Печат Е-поща

„Продавачите отдавна са разбрали, че подходящата песен, която звучи в техните магазини може да накара клиентите да останат и да пазаруват. Такава е силата на въздействието на музиката върху поведението на потребителите, съгласно изследвания на рекламни специалисти, академици, музикални консултанти и изследователи на пазара. Всички те са част от една индустрия, която непрекъснато поощрява търговците да използват музика в своите магазини и така за задържат клиантела.


Financial Times, August 2008


“Радиото търпи през сериозна трансформация. Скоро слушането на радио ще се промени още повече и ще става все по-интерактивно. Изпълнителите и продуцентите на звукозаписи трябва непрекъснато да актуализират условията, при които се слушат такива радиостанции. Възможно е радиото постепенно да премине изцяло в персонализираната онлайн среда.”

 

John Smith, president, International Federation of Musicians (FIM)


“Огромно количество различен бизнес – от ресторантите до електронните медии, използват музикални звукозаписи, за да привличат своите клиенти, да подобряват своята производителност и да повишават своя търговски оборот.”

 

Jeremy Thorpe, PWC partner