ПРЕХОДЪТ КЪМ „ДОСТЪП ДО МУЗИКА” PDF Печат Е-поща
„Вярваме, че “Comes With Music” ще промени начина, по който хората слушат музика. С неограничен достъп до музика през цялата година феновете ще могат да се наслаждават на своите любими изпълнители или да изследват нови жанрове без да се притесняват за покупката на отделно парче или албум.”

Tero Ojanpera, head of entertainment, Nokia

„ Искаме да приобщим към музиката хората от най-далечния край на потребителския спектър чрез сделки като “Comes With Music” , без да канибализираме водещия сегмент на пазара.”

Francis Keeling, commercial director, digital Universal Music Group International

„ Наше изследване показва, че потребителите са готови да платят за допълнителен апарат, ако получат неограничен достъп до музика. Накои биха се отдръпнали, ако няма възможност за лично копие и точно това прави проектът “Comes With Music” толкова популярен и успешен. Той ни помага да открием  музиката, както и да запазим песните, които харесваме и това гарантира успех сред всички възрасти.”

Ulrich Jaerkel, senior vice president, digital and new business development EMEA, at Sony Music Entertainment

“Все по-често ще виждаме различни продукти да се промотират чрез музика – домашно кино, коли и дори телевизори. Музиката стана важен елемент, който повишава стойността на различни видове електронни устройства, предлагайки на потребителите много богато и вълнуващо преживяване.”

Thomas Hesse, president, global digital business, Sony Music Entertainment

„Всички мобилни потребители искат да имат съдържание на своите телефони, но много от тях намират, че достъпът е труден, бавен и изискващ време. С PlayNowTMplus вече няма бариери. Ние даваме възможност на потребителите да откриват на секундата, да свалят, пускат или препоръчват музиката, която предпочитат – навсякъде и по всяко време.”

Lennard Hoornik, corporate vice president and head of marketing at Sony Ecicsson

„Убедени сме, че трябва да се постави акцент върху услугите, които предоставяме в сътрудничество с редица производители на уреди и понястоящем водим преговори с широк кръг такива – производители на уредби за коли, на лични компютърни конфигурации и сет- бокс мениджъри, което ще ни позволи да предоставяме неограничени музикални услуги в глобален мащаб.”

Rob Lewis, chief executive, Onmifone

„Мобилният и широколентовият пазари в Дания са високо развити и поради това фокусът пада по-скоро върху начините да задържиш потреблите, отколкото върху начините да ги привлечеш. TDC PLAY за нас е жизненонеобходим в реализирането на целта да задържим нашите потребители и да стабилизираме оборота.”

Eva Berneke, senior executive vice president & chief strategy officer, TDC

„Предлагането на нова музика от Sky отразява развитието, което ще видим през 2009 г. в Обединеното кралство и което отразява преход от дигитална среда, доминирана единствено от притежаването на музика, към хибридни модели, при които потребителите ще имат достъп и ще могат да свалят музика като част от съществуваща и позната услуга с милиони потенциални кленти.”

Berth Apelton, head of digital, Universal Music Group UK

“Извън заплащането за единично сваляне, офертата на Orange е повратна точка в развитието на нови модели на потребление във Франция. Това е иновативна алтернатива, която отговаря на нуждите на музикалните фенове за повече гъркавост, мобилност и по-богат музикален репертоар, при спазване на авторските и сродните права.”

Thierry Chassagne, president, Warner Music France